1403/04/27
کد خبر: 932
تعداد بازدید: 389

در بازدید مهندس مجتبی یوسفی از نیروگاه حرارتی رامین اهواز مطرح شد؛

تلاش پرسنل نیروگاه در تامین برق ستودنی است/زیرساخت‌های قوانین به منظور حمایت از صنعت برق ایجاد شد

تلاش پرسنل نیروگاه در تامین برق ستودنی است/زیرساخت‌های قوانین به منظور حمایت از صنعت برق ایجاد شد
عضو هیئت رییسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع به صنعت برق تزریق شد، گفت: با استفاده از ظرفیت قانون بند "ت" و بند "ز" تبصره ۱۵ سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ صنایع مکلف شدند که قیمت برق را تمام شده و تجاری پرداخت کنند زیرا وظیفه اصلی صنایع توسعه و نقش آفرینی برای استان است.
مهندس مجتبی یوسفی روز چهارشنبه ۲۷ تیرماه در حاشیه بازدید از نیروگاه رامین اهواز ضمن قدردانی از پرسنل زحمتکش و فداکار این نیروگاه اظهار کرد: قبل از آنکه ویدئو مجاهدت و تلاش‌های پرسنل این نیروگاه منتشر شود باید از زحمات و رشادت‌های انها تشکر و قدرانی میکردیم و شرمنده مجاهدت‌های کسانی که به جهت تعمیر تجهیزات شرکت در درمای بیش از ۶۰ درجه و رطوبت بالای ۹۰ درصد تلاش میکنند هستیم. 
 
وی افزود: وظیفه پیگیری تبدیل وضعیت پرسنل، برگزاری آزمون و استخدام نیروی بومی است، مقدمه‌ای فراهم شد که چارت سازمانی مصوب شود تا نیروی بومی متخصص در آن سازمان دارای جایگاه شده و تحمیل بر آن سازمان نباشد.
 
عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متاسفانه در سنوات گذشته چارت سازمانی توسعه نیافت و برخی دستگاه‌ها در استان با سفارش برخی مسئولان اقدام به استخدام هایی کرده اند که تحمیل هزینه بر آن سازمان است. 
 
وی با بیان اینکه در صنعت برق از سال ۹۹ به مشکلات حوزه نیروگاه ها پرداخته شد، تصریح کرد: آب سرمایه بین نسلی است که برای صنعت آورد دارد، سالانه ۸ الی ۹ میلیارد مترمکعب آب از سدها در فصلی که هیچگونه آوردی برای کشاورزان ندارد رها سازی می‌شود و به جای این کار میتوان ۷ هزار و ۵۰۰ مگاوات برق برای نیروگاه ها تولید کنیم.
 
یوسفی بیان کرد: صنعت برق وقتی نمیتواند خود را توسعه دهد توان پرداخت حقوق‌ پرسنل خود را نخواهد داشت و به یک صنعت ورشکسته تبدیل خواهد شد، با استفاده از ظرفیت قانون و بند "ت" و‌ بند "ز" تبصره ۱۵ سال ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ صنایع مکلف شدند که قیمت برق را تمام شده و تجاری پرداخت کنند زیرا وظیفه اصلی صنایع توسعه و نقش آفرینی برای استان است. 
 
نماینده مردم اهواز، کارون، باوی و حمیدیه در مجلس شورای اسلامی در خصوص ساخت نیروگاه‌‌ها گفت: در برنامه هفتم با اصلاح قانون صنعت برق ساخت نیروگاه با راندمان زیر ۶٠ درصد ممنوع شد و افزایش قیمت برق برای صنایع بزرگ لحاظ شده است. 
 
 وی با بیان اینکه زیر ساخت های قوانین را برای حمایت از صنعت برق ایجاد شد، گفت: از سال ۱۴۰۰ تاکنون بیش از ۵۰ هزار میلیارد تومان منابع به صنعت برق تزریق شد. 
 
یوسفی تشریح کرد: راه اندازی فاز هفتم و هشتم نیروگاه رامین اهواز که میتواند اشتغال برای جوانان منطقه ایجاد کند را به جد پیگیری خواهیم کرد.
اخبار
فیلم ها
طراحی و پیاده سازی: راد وب